Aparat de făcut dolma, sarmale - DOLMER
Îți place să-ți răsfeţi familia cu mâncăruri delicioase de casă? Dar pentru a pregăti capodopere culinare complexe, de exemplu, sarmale de casă, nu există întotdeauna timp? Un ajutor excelent în astfel de situații va fi Dolmer (Dolmer). Acesta este un dispozitiv modern, care va permite, fără efort, să gătească sarmale, dolma sau rulouri consistente.
Dolmer nu necesită abilități speciale de operare, deoarece este perfect sigur și ușor de aplicat! Este potrivit pentru utilizare atât la domiciliu, cât și la restaurante. Este un dispozitiv unic de înfășurare a dolmei și a sarmelor, care face procesul de gătire rapid și ușoar, permițându-vă să economisiți timp de gătit de două ori!
Beneficii:
- Compact, nu ia mult spațiu în bucătărie
- Economisește timp
- Sarmalele, dolma și rulourile sunt perfect netede
- Puteți alege diametrul plicului
- Netoxic și perfect sigur
- Poate fi spălat în mașina de spălat vase.
Cu ajutorul Dolmerului va fi capabil să facă sarmale, dolma sau alte feluri de mâncare delicioase cu un diametru de 10, 15 și 22 mm Acest aparat va Va ajuta sa faceti frumoase plicuri de aceeași dimensiune, chiar dacă nu aveți experiență în prepararea unor astfel de preparate. Ca și în cazul utilizării, dispozitivul pentru sarmale și dolma nu necesită îngrijire specială. Este ușor de spălat după utilizare, aparatul în sine este fabricat din materiale durabile și nu are părți fragile.
Instrucțiuni de utilizare.
- Înainte de instalare, Dolmer-a pe suprafața de lucru, umeziți banda și ventuza. Ștergeți cu o cârpă umedă suprafața de lucru pe care va fi instalată Dolmer, apăsați ventuza dispozitivului pe desktop. După instalare, duceți căruciorul în poziția de pornire.
- Așezați foaia de struguri pregătită cu partea lucioasă a benzii deasupra unității, astfel încât începutul frunzei să se afle pe marginea superioară a căruciorului cu tulpina spre partea superioară, iar restul este cea mai mare parte, pe dispozitiv.
- Puneți o linguriță de cantitatea necesară de carne tocată pe marginea frunzei, apăsând ușor totul împreună într-o fereastră sub panglică. Partea inițială a foii, împreună cu umplutura și banda, ar trebui să fie complet investită în fereastră, iar cea mai mare parte ― să rămână pe suprafața de lucru a lui Dolmer.
- În mod eronat, atunci când carnea de vită sau alta umplutura investesc în mijlocul foii, carnea tocată trebuie să stea pe marginea foii, în special adâncirea, acest lucru este foarte important pentru funcționarea normală a aparatului. Astfel, veți obține un produs bine înfășurat, corect, în formă cilindrică.
- Cu o mână, ținând dispozitivul la bază și cu cealaltă mână ținând mânerul căruciorului, împingeți ușor căruța înainte până la capăt. În procesul de promovare a căruciorului se formează automat produsul unei forme cilindrice ideale, care se deplasează independent în tava de primire, de unde se pune în tigaie.
- Cu ajutorul ornamentelor din spate a dispozitivului veti putea regla diametrul dorit a ruletelor 10, 15, 22 mm Pentru a obține un produs cu diametru mare, trebuie să alegeți cele mai mari foi, cantitatea de carne, o lingurita cu partea de sus, iar inelul de etanșare al arborelui bara de la marca "L". Pentru diametrul mediu, o linguriță de carne tocată fără vârf, foile sunt medii, bara la marca "m". Pentru o dimensiune mică, bara la marca "s" , puțin mai mult de o jumătate de linguriță de carne tocată și cele mai mici foi.
- Dacă ați pus mai multă carne tocată decât este necesar, atunci lucrul căruciorului va fi dificil, excesul de carne tocată va fi împins de sub bandă. În același timp, un efort mare de a aplica inutil-acest lucru vă poate deteriora dispozitivul, pur și simplu duceţi înapoi transportul și eliminaţi excesul de cantitate.
- Și în cazul în care nu ați raportat umplutura, produsul final va fi format slab și nu va fi plasat independent în tava de primire. În acest caz, țineți căruciorul cu o mână, iar celălalt apăsați pe bandă și produsul în sine va cădea pe tava de primire. În etapa următoare, trebuie să ajustați cantitatea de carne tocată, umpluturi pentru această dimensiune. În timpul funcționării, vă veți adapta foarte repede la Dolmer-y.
Caracteristice
На данный момент пусто
Avantaje
Îți place să-ți răsfeţi familia cu mâncăruri delicioase de casă? Dar pentru a pregăti capodopere culinare complexe, de exemplu, sarmale de casă, nu există întotdeauna timp? Un ajutor excelent în astfel de situații va fi Dolmer (Dolmer). Acesta este un dispozitiv modern, care va permite, fără efort, să gătească sarmale, dolma sau rulouri consistente.
Dolmer nu necesită abilități speciale de operare, deoarece este perfect sigur și ușor de aplicat! Este potrivit pentru utilizare atât la domiciliu, cât și la restaurante. Este un dispozitiv unic de înfășurare a dolmei și a sarmelor, care face procesul de gătire rapid și ușoar, permițându-vă să economisiți timp de gătit de două ori!
Beneficii:
- Compact, nu ia mult spațiu în bucătărie
- Economisește timp
- Sarmalele, dolma și rulourile sunt perfect netede
- Puteți alege diametrul plicului
- Netoxic și perfect sigur
- Poate fi spălat în mașina de spălat vase.
Cu ajutorul Dolmerului va fi capabil să facă sarmale, dolma sau alte feluri de mâncare delicioase cu un diametru de 10, 15 și 22 mm Acest aparat va Va ajuta sa faceti frumoase plicuri de aceeași dimensiune, chiar dacă nu aveți experiență în prepararea unor astfel de preparate. Ca și în cazul utilizării, dispozitivul pentru sarmale și dolma nu necesită îngrijire specială. Este ușor de spălat după utilizare, aparatul în sine este fabricat din materiale durabile și nu are părți fragile.
Instrucțiuni de utilizare.
- Înainte de instalare, Dolmer-a pe suprafața de lucru, umeziți banda și ventuza. Ștergeți cu o cârpă umedă suprafața de lucru pe care va fi instalată Dolmer, apăsați ventuza dispozitivului pe desktop. După instalare, duceți căruciorul în poziția de pornire.
- Așezați foaia de struguri pregătită cu partea lucioasă a benzii deasupra unității, astfel încât începutul frunzei să se afle pe marginea superioară a căruciorului cu tulpina spre partea superioară, iar restul este cea mai mare parte, pe dispozitiv.
- Puneți o linguriță de cantitatea necesară de carne tocată pe marginea frunzei, apăsând ușor totul împreună într-o fereastră sub panglică. Partea inițială a foii, împreună cu umplutura și banda, ar trebui să fie complet investită în fereastră, iar cea mai mare parte ― să rămână pe suprafața de lucru a lui Dolmer.
- În mod eronat, atunci când carnea de vită sau alta umplutura investesc în mijlocul foii, carnea tocată trebuie să stea pe marginea foii, în special adâncirea, acest lucru este foarte important pentru funcționarea normală a aparatului. Astfel, veți obține un produs bine înfășurat, corect, în formă cilindrică.
- Cu o mână, ținând dispozitivul la bază și cu cealaltă mână ținând mânerul căruciorului, împingeți ușor căruța înainte până la capăt. În procesul de promovare a căruciorului se formează automat produsul unei forme cilindrice ideale, care se deplasează independent în tava de primire, de unde se pune în tigaie.
- Cu ajutorul ornamentelor din spate a dispozitivului veti putea regla diametrul dorit a ruletelor 10, 15, 22 mm Pentru a obține un produs cu diametru mare, trebuie să alegeți cele mai mari foi, cantitatea de carne, o lingurita cu partea de sus, iar inelul de etanșare al arborelui bara de la marca "L". Pentru diametrul mediu, o linguriță de carne tocată fără vârf, foile sunt medii, bara la marca "m". Pentru o dimensiune mică, bara la marca "s" , puțin mai mult de o jumătate de linguriță de carne tocată și cele mai mici foi.
- Dacă ați pus mai multă carne tocată decât este necesar, atunci lucrul căruciorului va fi dificil, excesul de carne tocată va fi împins de sub bandă. În același timp, un efort mare de a aplica inutil-acest lucru vă poate deteriora dispozitivul, pur și simplu duceţi înapoi transportul și eliminaţi excesul de cantitate.
- Și în cazul în care nu ați raportat umplutura, produsul final va fi format slab și nu va fi plasat independent în tava de primire. În acest caz, țineți căruciorul cu o mână, iar celălalt apăsați pe bandă și produsul în sine va cădea pe tava de primire. În etapa următoare, trebuie să ajustați cantitatea de carne tocată, umpluturi pentru această dimensiune. În timpul funcționării, vă veți adapta foarte repede la Dolmer-y.